Bag om Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard

Da kalenderen viste 1996 startede Niels Ole Ellegaard et revisionsfirma i eget navn. Kontoret lå dengang på Rådhuspladsen, men siden kom både nye kunder og nye revisorer til, og kontoret måtte flyttes til Vesterbrogade 24 – hvor det stadig ligger den dag i dag – så der var plads til alle. Stifteren, Niels Ole Ellegaard, nyder i dag sit otium, mens virksomheden drives videre i samme ånd af Hakan, Halil og Harun Keser.

Med en kundeportefølje, der spreder sig over en bred vifte af brancher og inkluderer mere end 200 forskellige kunder, kan vi med stolthed sige, at vi – i tæt samarbejde med Niels Ole Ellegaard – har bygget en professionel og velfungerende virksomhed, der hver dag leverer et godt og tilfredsstillende stykke arbejde til vores kunder.

Godkendt revisor og bredt kompetenceområde

Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard har fået titlen ”Godkendt revisor,” der er beskyttet på samme måde som ”statsautoriseret revisor” og ”registreret revisor,” og det betyder, at vi har tilladelse til at underskrive årsregnskaber og udarbejde revisorerklæringer til vores kunder.

Vores kompetencer spænder vidt, og vi har hver især vores specialer, der gør det muligt at løse enhver given opgave inden for regnskab og revision:

Hakan Keser, registreret revisor, håndterer de komplekse problemstillinger og har ansvaret for de store kunder, hvor han primært arbejder med selskabsloven, kvalitetsstyring, revision, skat og moms.

Halil Keser, revisor HD, arbejder primært med moms- og årsregnskab, ligesom han står for den primære rådgivning inden for virksomhedsoverdragelse.

Harun Keser, revisor HA, arbejder med firmaets bogholderi- og lønservice, ligesom han har særligt gode kompetencer inden for selskabsstiftelse, moms- og skatteindberetning, bevillinger og ad hoc-opgaver.

Digital håndtering af dine opgaver

I dag foregår alle indberetninger digitalt, og hos Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard er vi naturligvis altid på forkant med digitaliseringen, så vi ved hvor, hvornår og hvordan. Den helt store fordel ved den massive digitalisering er, at vi kan løse vores opgaver langt hurtigere og mere effektivt end tidligere, og det kan du naturligvis mærke på prisen.

Overlader du regnskabet til os, garanterer vi, at alle tidsfrister overholdes, ligesom vi til hver en tid vil svare på dine økonomiske spørgsmål så hurtigt som overhovedet muligt. 

Hvis du har spørgsmål eller mangler hjælp, så udfyld kontaktformen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

KONTAKT INFORMATION

Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard
Vesterbrogade 24, 2. tv.
1620 København V.

CVR: 15199989​​
​Tlf.: ​33 13 20 20​​

Fax: 33 13 33 99

envelope-ophone